Clasie gestraft door Van Bronckhorst. Niet langer 'tweede' aanvoerder

0
Clasie gestraft door Van Bronckhorst. Niet langer 'tweede' aanvoerder

De woedende reactie van Feyenoord-middenvelder Jordy Clasie op zijn wissel afgelopen weekend tegen Heracles is hem duur komen te staan. Trainer Giovanni van Bronckhorst ontneemt hem per direct zijn functie als tweede aanvoerder.

Dat meldt Voetbal International. "Ik heb begrip voor de situatie van Jordy, maar niet voor zijn gedrag", liet Van Bronckhorst vrijdag weten tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met AZ aankomende zaterdag. "Maandag hebben we gezeten en verteld dat het een actie is die niet aanvoerderwaardig is. Daarom is hij geen tweede aanvoerder meer."

Voor het cruciale duel met de Alkmaarders zit de oefenmeester maar krap in de bezetting in de spits. Nicolai Jorgensen en Dylan Vente zijn beiden geschorst, maar Robin van Persie is na zijn blessure wel weer fit. "We hebben een aantal scenario's, ook afhankelijk van de stand", stelde Van Bronckhorst. "Naoufal Bannis van Feyenoord Onder-19 is een extra optie, mocht het nodig zijn." Naast Van Persie keren ook Jeremiah St. Juste en Cuco Martina na hun blessure weer terug in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers tegen AZ. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›