Kritiek op 'sleutelhanger' Clasie: ''Respectloos, moeten hem schorsen''

( 0 reacties)
Kritiek op 'sleutelhanger' Clasie: ''Respectloos, moeten hem schorsen''

Hugo Borst is he-le-maal klaar met Jordy Clasie. De middenvelder maakte zaterdagavond in het thuisduel met Heracles Almelo (2-1) een slechte beurt, tijdens zijn wissel voor Robin van Persie

"Zullen we het even over die sleutelhanger hebben, die met veel tegenzin het veld uit kwam lopen", begint Borst bij De Eretribune op FOX Sports. "Ik heb me echt kapot geërgerd. Het staat om te beginnen 1-1, je hoort op te schieten en Van Persie staat te wachten; niet de eerste de beste. Kijk hem eens lopen, die lichaamshouding alleen al. Oh, oh wat heb ik een groot ego, verschrikkelijk. Uiteindelijk komt er een sukkeldrafje in..."

Ook Van Bronckhorst moest het ontgelden. "En dit vind ik het ergste; eerst commentaar leveren en dan maakt hij een afwerend gebaar naar Giovanni van Bronckhorst. Respectloos. Ze zouden hem echt een wedstrijd schorsing moeten geven. Het publiek strafte het meteen af."

Volgens Borst moet Clasie vooral de hand in eigen boezem steken. "Om nou te zeggen dat deze oelewapper een goed seizoen speelt, nee. Hij was niet fit tot december. Hij zou ik ook kunnen zeggen: wat heb ik nou voor inbreng gehad voor Feyenoord." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!