Medelijden met Van Geel: ''Er is niemand in Nederland die hem mag''

( 0 reacties)
Medelijden met Van Geel: ''Er is niemand in Nederland die hem mag''

Johan Derksen was allesbehalve onder de indruk van het optreden van Martin van Geel bij De Tafel van Kees. De technisch directeur van Feyenoord schoof zondagmorgen aan bij het programma van FOX Sports en was het gehele weekend hét onderwerp van gesprek. 

"Ik heb een beetje medelijden met Van Geel omdat er een ware hetze aan de gang is", zegt Derksen bij Veronica Inside. "Er is niemand in Nederland die Van Geel mag, alleen twee mensen in de Raad van Commissarissen van Feyenoord. Links en rechts krijgt hij er van langs."

Van Geel ziet dat graag anders. "Hij wilde daar verandering in brengen en begint een charmeoffensief", vervolgt De Snor. "Hij stond in het AD, Telegraaf en zat bij Kees... Dit is alleen geen charmeoffensief, maar zelfmoord. De arrogantie straalt van zijn kaken."

"Het probleem van Martin is, is dat hij iets over zich heeft waardoor je een instinctief een hekel aan hem hebt. Eigenlijk zou hij nooit naar buiten moeten komen. Als hij naar buiten komt in een interview, dan lopen de rillingen over je rug. De hetze is alleen nergens op gebaseerd, maar hij werkt het zelf in de hand", aldus Derksen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›