''Waarom krijgen we bij Feyenoord nou nooit een Neres of Dolberg?''

( 0 reacties)
''Waarom krijgen we bij Feyenoord nou nooit een Neres of Dolberg?''

Voor Martin van Geel is het de hoogste tijd om op te stappen als technisch directeur van Feyenoord. Dat stelt Jan Everse, die in het verleden vier seizoenen lang de clubkleuren van de Rotterdammers verdedigde.

"Er moet een nieuwe technische staf en nieuwe technisch directeur komen. Dat zei ik voor dit seizoen al", vertelt Everse bij FC Rijnmond. "Er moet iets gebeuren bij Feyenoord. We zijn nu bijna een jaar verder, we zijn niets opgeschoten. Sterker nog, we hebben helemaal niets."

Everse kijkt naar Ajax. "Ik heb niets tegen Martin van Geel, maar in het beleid dat hij voert zit zo weinig creatief. Waarom krijgen wij nou nooit een Neres of een Dolberg die uit het niets komt? Wij halen jongens die het bij FC Utrecht of SC Heerenveen leuk doen. Dat is zo makkelijk. Ga eens beter je best doen en ga drie maanden in Zuid-Amerika zitten. Daar loopt zoveel kwaliteit", vervolgt hij.

Tot slot speculeert Everse over een mogelijk opvolger van Van Geel. "Misschien zou Van Bronckhorst een prima opvolger zijn. Hij heeft contacten. Dat is belangrijk voor een club als Feyenoord", besluit hij zijn relaas.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›