Clasie niet tevreden over tijd bij Brugge: ''Ik vind het nog steeds vreemd''

( 0 reacties)
Clasie niet tevreden over tijd bij Brugge: ''Ik vind het nog steeds vreemd''

Jordy Clasie speelde in het verleden voor Club Brugge, de middenvelder van Feyenoord geeft aan niet al te beste herinneringen te koesteren aan die tijd. Hij maakte weinig minuten en zag zijn carrière bergafwaarts gaan.
 
"Club Brugge is een mooie club, maar ik had de pech binnen te komen in een team dat net kampioen was geworden en de eerste zes wedstrijden van het seizoen had gewonnen", blikt Clasie terug in gesprek met Elf Magazine. Trainer Ivan Leko gunde hem in eerste instantie alleen 'invalbeurtjes'. "Uit meer bestond mijn inbreng tot die tijd niet. In de tweede seizoenshelft kwam ik in de basis. Speelde ik op een middenveld met Ruud Vormer en Hans Vanaken. Ik speelde vijftien duels op rij. We sloten de reguliere competitie af als koploper."

Toch sloot Clasie het seizoen ook niet af als basisspeler. "Toen de play-offs begonnen, moest ik opnieuw op de bank plaatsnemen. Uitleg heb ik nooit gekregen. Ik vind het nog steeds vreemd. We werden kampioen, vierden een mooi feest, maar het voelde niet helemaal als mijn feest."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›