Boëtius: ''Ik kon maar beter tekenen bij FSV Mainz''

( 0 reacties)
Boëtius: ''Ik kon maar beter tekenen bij FSV Mainz''

Jean-Paul Boëtius vertrok begin dit seizoen naar FSV Mainz 05. Hij moest de leegte opvullen die Eljero Elia achterliet, hij faalde echter en mocht na een seizoen alweer vertrekken. Zelf ziet hij ook dat dingen beter hadden kunnen gaan.

''Martin van Geel belde mij in Duitsland en hij zei dat ik beter kon tekenen. Hij had nog eens met Gio gesproken en ik zou geen kans meer krijgen. Ik vertelde dat ik veel vertrouwen in mezelf had en dat ik die kans in de Kuip wel weer zou afdwingen. Daarna belde Van Bronckhorst. De poort was dicht, zei hij. Ik kon maar beter tekenen bij FSV Mainz", vertelt hij in gesprek met Het Algemeen Dagblad.

Veel geruchten deden de hoek om in deze tijd, maar Boëtius zegt van niks te weten. ''Maar met de hand op mijn hart, ik zou niet weten wat. Ik heb er ook naar gevraagd. Toen kwam er een verhaal dat ik met oorbellen in trainde. Dat deed ik ook bij Basel en Racing Genk en bij Feyenoord is er nooit iemand geweest die zei dat zoiets niet de bedoeling was. Anders had ik ze gewoon uit mijn oren gehaald voor trainingen, geen probleem.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›