NAC-selectie roept fans op: ''Hoop dat die wisselwerking ontstaat''

( 0 reacties)
NAC-selectie roept fans op: ''Hoop dat die wisselwerking ontstaat''

Het is crisis bij NAC Breda en dat betekent dat de club haar supporters harder dan ooit nodig heeft. Vanuit de spelersgroep roept Gianluca Nijholt de fans op om zich de laatste vijf thuiswedstrijden massaal achter het kwakkelende elftal te scharen. Woensdag 24 april komt Feyenoord op bezoek bij NAC.

"Ik verwacht en hoop ook dat het publiek vanaf Utrecht thuis vol achter het elftal gaat staan en ons erdoorheen sleept", zegt Nijholt in gesprek met BN De Stem. De middenvelder hoopt op de vocale ondersteuning van de Yellow Army. "Het hoofddoel is De Graafschap inhalen en zeventiende worden. Daar hebben wij het publiek bij nodig, zij moeten erachter gaan staan."

Nijholt weet hoe belangrijk het publiek is. "Toen ik bij Utrecht mijn debuut maakte, ben ik een aantal keer uitgefloten. Dat is nooit leuk. Hoe ouder ik word, hoe makkelijker ik het naast me neerleg. De druk van het publiek kan door sommige spelers echter als een last ervaren worden, zeker. Daarom vraag ik nogmaals om de steun van ons publiek, we hebben iedereen keihard nodig. Zonder hen lukt het niet", vervolgt hij.

In Breda is alles gericht op het ontlopen van directe degradatie. Vijftien van de tot nu toe behaalde zeventien punten werden in het Rat Verlegh Stadion gepakt. "We moeten het thuis doen, dat weten we. Ook al gaat het minder, we hebben de supporters deze periode echt nodig. Ik hoop dat er weer een mooie wisselwerking ontstaat de laatste thuiswedstrijden. Dan gaan we het redden, daar vertrouw ik op", aldus Nijholt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!