''Sluit niet uit dat er nog een tweede poging bij Advocaat komt''

( 0 reacties)
''Sluit niet uit dat er nog een tweede poging bij Advocaat komt''

Louis van Gaal, Phillip Cocu en Henk Fraser worden sowieso niet de opvolger van Giovanni van Bronckhorst. Dat stelt Arno Vermeulen aan tafel bij Studio Voetbal

Van Gaal was een serieuze optie voor Feyenoord. "Hij heeft gisteren (zaterdag, red.) laten weten dat hij niet benaderd is, dus dat is nu wel van de baan. Maar het was wel een serieuze mogelijkheid", vertelt Vermeulen. 

Ook Cocu wordt het niet. "Het is zeker dat ze die niet gaan vragen, omdat ze hem niet zien zitten als trainer van Feyenoord op dit moment", vervolgt de chef voetbal van de NOS. Datzelfde geldt voor Fraser. "Die is ontslagen door Stanley Brard, die nu weer in het zadel is als hoofd jeugdopleidingen."

Wordt het dan toch Dick Advocaat? "Ze sluiten niet uit dat er nog een tweede poging komt. Nu moeten ze verder omdat hij heeft gezegd geen tweede gesprek te willen. Feyenoord gaat nu naar andere opties kijken, maar ze vlakken hem niet helemaal uit. We hebben gekkere dingen meegemaakt met Advocaat: eerst bondscoach van België en daarna toch niet", aldus Vermeulen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›