Steijn weet niks van interesse: ''Ik ben helemaal niet benaderd''

( 0 reacties)
Steijn weet niks van interesse: ''Ik ben helemaal niet benaderd''

Feyenoord is op zoek naar een nieuwe trainer. In die zoektocht zou er ook gekeken worden naar VVV-trainer Maurice Steijn die zich wederom fantastisch handhaaft in de Eredivisie en zesde staat.

"Ik zie het in de pers staan", begint Steijn in gesprek met de NOS. Jan de Jong, algemeen directeur van Feyenoord is een naaste vriend van Steijn en zou de reden zijn van de geruchten. "Nou, we kennen elkaar goed. We worden heel vaak goede vrienden genoemd, maar dat is niet zo. We zijn bekenden van elkaar."

"We komen niet bij elkaar op de verjaardag, maar zijn wel buren geweest en onze zonen speelden bij ADO. Dat is het: goede bekenden. Daar wordt nu heel erg de nadruk op gelegd, maar volgens mij heb je meer goede bekenden in de voetbalwereld", vervolgt de VVV-trainer."

De vermeende belangstelling heeft wel zijn aandacht getrokken:"Natuurlijk streelt het je als je volgens de voetbalkenners één van de mogelijke kandidaten bent. Ik zou liegen als dat niet zo was. Maar er is verder niets. Ik ben helemaal niet benaderd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›