Feyenoord onder 16 maakt gehakt van Ajax onder 16 in doelpuntenfestijn

Feyenoord Onder 16 heeft op sportpark De Toekomst een monsterzege geboekt op Ajax Onder 16. In notabene Amsterdam werd de wedstrijd beslecht in een 1-7 overwinning voor de Rotterdammers.

De Rotterdammers wisten na slechts 12 minuten al dat de wedstrijd gespeeld was. Al rond die tijd stond er een 0-3 op het scorebord. In de koffiepauze bedroeg de voorsprong al 1-6 wat de Amsterdammers de totale vernedering toebracht.

Met veel positiewisselingen, hoog druk zetten en fanatiek opkomende backs was het team van trainer Dennis te Braak de tegenstander de baas. Shiloh 't Zand nam drie treffers voor zijn rekening. Ook El Moussaoui maakte er twee, Van Veenvliet scoorde de tweede treffer terwijl Dos Santos in de 57ste minuut de stand op het scorebord omtoverde in de eindstand.

Scoreverloop
7' 0-1 't Zand
10' 0-2 Veenvliet
12' 0-3 't Zand
15' 1-3
26' 1-4 't Zand
30' 1-5 El Moussaoui
32' 1-6 El Moussaoui
57' 1-7 Ben-David dos Santos