Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

El Hankouri weg bij Feyenoord: ''Wij wensen hem veel succes''

( 1 reacties)
El Hankouri weg bij Feyenoord: ''Wij wensen hem veel succes''

Mo El Hankouri wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan FC Groningen, zo bevestigt Feyenoord woensdagmiddag via de officiële kanalen. De aanvaller, die een aflopend contract heeft bij de club uit Rotterdam, tekent daar vervolgens een contract tot medio 2021. 

Volgens Martin van Geel is een vertrek de beste optie voor beide partijen. "Mo zit in een fase van zijn carrière waarbij het belangrijk is dat hij structureel meer minuten op het hoogste niveau kan maken", legt de technisch directeur uit op de website van de club uit Rotterdam. 

"Bij Feyenoord zag het ernaar uit dat die mogelijkheid zich niet snel zou voordoen", vervolgt Van Geel realistisch. "Wij wensen hem veel succes bij FC Groningen en zullen hem ook straks als oud-Feyenoorder natuurlijk altijd blijven volgen", besluit de bestuurder. 

El Hankouri kampt met gemengde gevoelens na zijn vertrek. "Op een gegeven moment word je ouder en krijg je het gevoel dat deze volgende stap de juiste is om mijn ontwikkeling verder voort te kunnen zetten", vertelt hij. "De basis die ik hier heb mogen leggen is daarbij heel waardevol. Feyenoord zal nooit uit mijn hoofd en hart verdwijnen", aldus El Hankouri. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Jan 2019 om 22:04
    El Hankouri is vele malen beter dan Larsson, doodzonde dat de leiding het niet in hem ziet zitten. Wat een warrig beleid. Touré zie je ook niet meer en zo zijn er velen jonge spelers die gewoon geen kans krijgen. Wat de leiding betreft Steven Gerrard , Dirk Kuyt en Lodewijks en dan gaan bouwen met drie toppers en de rest jeugd. Begin met het centrum dicht te timmeren denk aan Fer Kongolo en Bruma.
zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›