Haps maakt rentree: ''De breuk zit er nog steeds, maar ik kan er mee spelen''

( 0 reacties)
Haps maakt rentree: ''De breuk zit er nog steeds, maar ik kan er mee spelen''

Ridgeciano Haps is terug bij Feyenoord. De linksback was lang uit de roulatie met een breuk in zijn scheenbeen, maar maakte vandaag zijn rentree in het oefenduel met Karlsruher SC. De vleugelverdediger speelde 45 minuten mee.

"De breuk zit er nog steeds, maar ik kan er mee spelen. Ik train al een tijdje mee. Mentaal was het heel zwaar om zo lang aan de kant te moeten staan. Dit was mijn eerste optreden in een wedstrijd sinds acht maanden", begint Haps in gesprek met het Algemeen Dagblad

Voor de 25-jarige Haps is het nog steeds onbekend hoe hij de blessure heeft opgelopen. "Ik had het al vorig seizoen, heb er ook de bekerfinale mee gespeeld. Maar de pijn werd erger. Toen we dit seizoen begonnen, kon ik de pijn niet meer aan. Toen bleek inderdaad dat er een breukje in het linkerscheenbeen zat. Ik moest vooral rust houden."

Haps is blij dat hij tegen de Duitse tegenstander weer minuten kon maken. "Tegen Karslruher SC was het vooral zaak om lekker te voetballen, heel te blijven en hopelijk blijft een reactie op de inspanning uit", vervolgt Haps, die hoopt op een snel herstel. "Ik ben positief gestemd nu. Hoe snel ik er weer bij ben, is afwachten. Maar er is weer een stap gezet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!