Botteghin: ''Je speelt elke week, dan raak je geblesseerd en moet je het weer laten zien''

( 0 reacties)
Botteghin: ''Je speelt elke week, dan raak je geblesseerd en moet je het weer laten zien''

Eric Botteghin was op de weg terug van een blessure, maar benadrukt dat hij weer helemaal fit is. Door de blessure miste hij drie wedstrijden en daardoor verloor hij ook zijn basisplek in de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

De verdediger speelde tegen Karlsruher eindelijk weer eens. "We hebben weer minuten gemaakt na een periode waarin we onze rust konden pakken. Dat was het belangrijkste vandaag", begint de Braziliaan in gesprek met RTV Rijnmond. Het was geen gemakkelijke wedstrijd, aangezien er veel schoppen kwamen van de tegenstander. "Daarom moesten we de bal snel van de ene naar de andere kant spelen. Als we dat doen worden ze een beetje boos, maar dat was een goede test voor ons."

Botteghin erkent dat hij het jammer vindt dat hij op deze manier zijn plek is kwijt geraakt. Al weet hij ook dat dat in de voetbalwereld vaker kan gebeuren. "Het is een beetje frustrerend. Je speelt elke week, dan raak je drie wedstrijden geblesseerd, en dan moet je het weer laten zien. Maar dat is voetbal", aldus de verdediger.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!