Clasie kijkt uit naar treffen met topclub: ''Heel leuk potje om te testen waar je staat''

( 0 reacties)
Clasie kijkt uit naar treffen met topclub: ''Heel leuk potje om te testen waar je staat''

Jordy Clasie speelt vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund. De middenvelder en reserve-aanvoeder van Feyenoord kijkt uit naar het treffen met de Duitse koploper.

"Je kijkt natuurlijk voetbal en als je wedstrijden voorbij ziet komen, zie je wat voor goede ploeg het is en hoe zij voetballen, dat doen niet heel veel ploegen in de wereld eigenlijk. Dus het is zeker een heel leuk potje om te testen waar je nu staat aan het begin van de tweede seizoenshelft", begint Clasie in gesprek met Feyenoord TV.

Feyenoord sloot de winterstop slecht af en hoopt naar de winterstop direct de smaak weer te pakken. Ze hebben een duidelijk doel. "Dat we het gevoel terug moeten pakken van de week tegen PSV en de twee wedstrijden daarna, dat is het gevoel dat je als voetballer graag wil hebben. Ook in het veld en natuurlijk qua resultaat."

Clasie vindt niet dat alleen de beker belangrijk is. "Alles is belangrijk voor ons, ook de competitie. Natuurlijk weet je dat het een heel moeilijk verhaal gaat worden, want je hebt onnodig veel punten laten liggen ten opzichte van Ajax en PSV en dan loop je achter de feiten aan. De beker is de kortste weg naar een prijs op dit moment. In de competitie moeten we kijken waar we komen en gewoon wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Niet meer naar de ploegen boven ons kijken, maar alleen naar jezelf kijken."

"Je hebt er zelf geen invloed op. Natuurlijk kun je zelf iets willen, maar uiteindelijk sta ik nog gewoon onder contract in Engeland. Je hebt nooit garantie en zeker niet als je nog bij een andere ploeg onder contract staat", doelt de middenvelder op Southampton.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!