Jeugdspeler mee op trainingskamp in Marbella: ''Mooie beloning''

( 0 reacties)
Jeugdspeler mee op trainingskamp in Marbella: ''Mooie beloning''

Naast zijn gebruikelijke selectie nam Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst ook jeugdspeler Mats Knoester mee naar het trainingskamp van de club in het Spaanse Marbella. Hij voelt zich goed bij het eerste en hoopt op een kans.

"Ja is lekker. De faciliteiten zijn goed, alles is eigenlijk goed. Goed sfeertje, lekker trainen, goed veld. Ik mag niet klagen", zegt Knoester tegen Feyenoord TV. "Persoonlijk is het belangrijk om mee te draaien met eerste, om op het hoogste niveau mee te doen. Daar leer je het meeste van. Als team is het weer bij elkaar komen na een vakantie om alles weer op scherp te zetten en er de tweede helft weer voor te gaan."

Een week voor ze vertrokken hoorde de verdediger dat hij mee mocht met het team van Van Bronckhorst. "Hij kwam best onverwacht moet ik zeggen, maar ik was er natuurlijk blij mee. Lekker weer mee is altijd goed. Ik heb in de eerste seizoenshelft veel met Jong (Feyenoord, red.) meegespeeld, daar weer topfit geworden en dan is dit een mooie beloning", aldus Knoester.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!