Feyenoord in februari om tafel met Van Bronckhorst: ''Helaas geen nieuws''

( 0 reacties)
Feyenoord in februari om tafel met Van Bronckhorst: ''Helaas geen nieuws''

Feyenoord gaat pas in februari met trainer Giovanni van Bronckhorst spreken over een eventuele contractverlening. De oefenmeester zal dus in ieder geval gewoon aan de start van de tweede seizoenshelft staan.

"We hebben met de club afgesproken dat we in februari gaan zitten", zegt Van Bronckhorst tegenover RTV Rijnmond. "Dus tot die tijd is er helaas voor jullie nog geen nieuws." De oud-international heeft een aflopend contract bij de club en er gaan geruchten dat de directie een vervanger zouden willen zoeken voor 'Gio'. 

Van Bronckhorst was uitermate succesvol bij Feyenoord. Hij pakte in vier jaar tijd maar liefst vijf prijzen, waaronder de eerste landstitel in achttien jaar, en maakt met zijn team ook dit seizoen nog kans op de KNVB Beker. Toch is er ook kritiek op de trainer.

De derde plaats achter koploper PSV en nummer twee Ajax lijkt het hoogst haalbare dit seizoen en het spel van de ploeg wordt door veel kenners vaak 'onaantrekkelijk' en 'stroperig' genoemd. Voorlopig staat Van Bronckhorst dus nog gewoon voor de groep en kan hij zich verder voorbereiden op de hervatting van de Eredivisie. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!