Van Persie geniet van laatste trainingskamp: ''Goed om eventjes samen te zijn''

( 0 reacties)
Van Persie geniet van laatste trainingskamp: ''Goed om eventjes samen te zijn''

Robin van Persie stopt 'in principe' na dit seizoen bij Feyenoord. De spits zet dan een punt achter zijn lange carrière, maar geniet nu nog even van het laatste halfjaar als speler bij de Rotterdammers. Op het trainingskamp in Marbella blikt hij alvast vooruit.

"Ik beleef het gewoon van dag tot dag", zegt hij tegen VTBL. "Ik heb al zoveel kampen gehad inmiddels en dit is wel lekker. Het is goed weer, de trainingen zijn leuk. Het is gewoon goed om eventjes samen te zijn ook. Nu weer vol goede moed naar de laatste helft van het seizoen, en daar kijk ik naar uit. Het is toch ergens weer een soort van beginnetje, ondanks dat we al halverwege zijn. We moeten gewoon het maximale eruit halen."

Of Feyenoord aan de tweede helft van de competitie moet beginnen met de huidige trainer Giovanni van Bronckhorst, of dat ze moeten kiezen voor een frisse wind binnen de club, weet Van Persie niet. "Voor zover ik het kan beoordelen, en ik ben hier nu precies een jaar, is mijn samenwerking met hem en ook met de spelers en met de staf fantastisch", vindt de aanvaller. "Ik zit niet op die stoel om die keuze te maken, sowieso is het denk ik ook Gio's eigen keuze, maar ik kan alleen maar vanuit mijn ervaring spreken dat ik hartstikke blij ben dat ik terug ben gekomen en dat ik geniet van onze samenwerking."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!