''Als ik Van Bronckhorst was zou ik niet wachten tot m'n nek eraf gaat''

( 0 reacties)
''Als ik Van Bronckhorst was zou ik niet wachten tot m'n nek eraf gaat''

Het aflopende contract van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is het gesprek van de dag. Moet hij aanblijven als trainer? Of moet Feyenoord na alles wat 'Gio' voor de club betekend heeft toch kiezen voor een trainer met een frisse blik?

"Van Bronckhorst, qua prijzen is hij écht fantastisch. Twee bekers, twee Johan Cruijff schalen, kampioenschap voor het eerst in achttien jaar", zegt analist Hans Kraay Jr. bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Maar voetballend is Feyenoord niets opgeschoten. Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord de beslissing gaat nemen. En omdat het zo lang duurt, zou ik niet wachten tot m'n nek eraf gaat en zou ik bekendmaken dat ik zou stoppen."

"In de spelersgroep is het vrij rustig", weet Kraay Jr. "Van Persie is vaak de spreekbuis en als hij het niet is, is het Clasie. Daar hoor je geen verkeerd woord over Van Bronckhorst, maar Berghuis die vindt elke keer, en dat gaat 'ie ook steeds vaker on the record zeggen, 'wij moeten toch veel meer durven voetballen en wij moeten toch veel meer in durven spelen'. Feyenoord heeft de meeste passes op eigen helft van alle Eredivisie-ploegen. Dat betekent dus dat ze het meest breed en terugspelen van alle ploegen."

"Er zal geen trainer in de wereld zijn die ooit nog bij Feyenoord komt, die in vier jaar vijf prijzen pakt. Dus dat is fantastisch. Alleen voetballend zijn ze niets opgeschoten. Je merkt de twijfel. Ik zou als Van Bronckhorst niet meer wachten tot ze mijn nek eraf hakken. Ik zou zeggen door de voordeur naar buiten, ik heb het hier fantastisch gedaan en ik ga wat anders doen", aldus Kraay Jr. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!