Steijn naar Feyenoord? ''Met Kuyt zou dat een oplossing kunnen zijn''

( 0 reacties)
Steijn naar Feyenoord? ''Met Kuyt zou dat een oplossing kunnen zijn''

Mocht Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zelf besluiten te stoppen bij de Rotterdammers, dan is de vraag welke trainer hem als beste op zou kunnen volgen. In Voetbalpraat van FOX Sports werd er druk over een mogelijke opvolger gespeculeerd. 

"Kuyt wil graag, het volk wil Kuyt", weet analist Hans Kraay Jr. "Maurice Steijn wilde al naar Feyenoord, die was bijna rond. Ik denk dus echt, samen zou dat een oplossing kunnen zijn. Hij (Kuyt, red.) gaat dan aan de hand van een ervaren en flexibele trainer samenwerken." Zijn tafelgenoten zijn het niet met hem eens.

"Als Van Bronckhorst zelf zegt 'ik stop er mee' -en dat zou ik heel mooi van hem vinden, niet wachten op een paar mensen die je nek eraf snijden- dan moet je ook wel hier aan tafel zeggen: wat dan? We hebben geen van allen namen", stelt Kraay Jr. "Als je Kuyt naar voren schuift zal hij toch aan de hand van iemand moeten zijn. Maurice Steijn heeft ervaring, ze wilden hem al hebben. Ik zie het wel zitten. Een rustige, ervaren Maurice Steijn."

"Ik kan er prima mee leven als Van Bronckhorst blijft, want ze hebben geen 55 alternatieven. Alleen ze zullen wel wat aantrekkelijker, wat minder stroperig moeten voetballen", aldus de oud-voetballer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›