Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

Herinnering voor Feyenoord-fans; officiële herdenking clublegende Moulijn

( 2 reacties)
Herinnering voor Feyenoord-fans; officiële herdenking clublegende Moulijn

Coen Moulijn overleed op 4 januari 2011. Omdat de clubman vandaag exact acht jaar overleden is, houden Feyenoord en FSV De Feijenoorder een officiële herdenking. De supportersvereniging en de club hebben een speciaal programma opgesteld.

De geweldige linksbuiten speelde bij Feyenoord altijd met rugnummer elf, vandaar dat er om 19:11 uur een minuut stilte wordt gehouden om hem te herdenken. Hierbij zullen onder meer delegaties van Feyenoord en FSV De Feijenoorder en Adrie Moulijn, de weduwe van de voormalig prof, aanwezig zijn.

Daarnaast biedt de club aan supporters de mogelijkheid om op vrijdag 4 januari 2019 het standbeeld van Coen Moulijn te bezoeken. De Olympiazijde van De Kuip is voor deze gelegenheid vanaf 11.00 uur geopend, zodat supporters Moulijn kunnen herdenken, zo valt te lezen op de officiële clubsite van Feyenoord.

In overleg met onder meer Adrie Moulijn en FSV De Feijenoorder heeft Feyenoord onderstaand programma opgesteld voor vrijdag 4 januari 2019 oftewel vandaag.

11:00 uur: Olympiazijde De Kuip geopend (toegang via grote poort)
19:05 uur: Aankomst Feyenoord, FSV De Feijenoorder en Adrie Moulijn bij standbeeld
19:11 - 19:12 uur: Minuut stilte ter nagedachtenis
20:11 uur: Olympiazijde De Kuip sluit

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Jan 2019 om 13:01
    Coen Moulijn de beste linksbuiten ooit ! Een genot om naar te kijken.
  • 5 Jan 2019 om 13:01
    Coen Moulijn de beste linksbuiten ooit ! Een genot om naar te kijken.
zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›