Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

'Ayoub en Feyenoord praten over mogelijke overstap'

( 2 reacties)
'Ayoub en Feyenoord praten over mogelijke overstap'

Feyenoord heeft woensdagmiddag met Yassin Ayoub en zijn zaakwaarnemer gesproken over de situatie van de middenvelder. Volgens velen wordt er gesproken van verstoorde arbeidsrelatie tussen Ayoub en de technische staf.

Terwijl er wel degelijk een gesprek gaande was, doet zowel Feyenoord als het kamp van Ayoub daar geen mededelingen over. RTV Rijnmond meldt dat het goed mogelijk is dat de Marokkaan (tijdelijk) vertrek in de winterstop. Ayoub was woensdag samen met zijn broer en zaakwaarnemer John Veldman in De Kuip om te praten. 

De middenvelder kwam vorig seizoen in de winterstop over van FC Utrecht, maar maakte pas 111 minuten in de Eredivisie. Hij kreeg van Giovanni van Bronckhorst nog geen enkele keer de kans in de basis.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Dec 2018 om 09:55
    Wat is nou de exacte reden waarom Ayoub nooit in de basis mag beginnen. Goede speler vooral in de kleine ruimte. Je vraagt je af waarom deze speler dan werd gehaald. ? Wat is de meerfunctie van ene Van Gastel ? Een prachtige nieuwe accomodatie om te trainen en heel veel blessures ? Hoe kan dat ? Ook een El Hamkouri vele malen beter dan Larsson krijgt nooit een kans. Hoeveel jeugdspelers hebben ze al niet naar de kloten geholpen met dat warrige beleid. Als je een jonge speler opstelt dan moet je die net zoveel kansen geven als Larsson. Die zal nooit de achterlijn halen en is een heel duidelijke miskoop zoals velen , allemaal middelmaat. Niet goed genoeg voor Feyenoord. Ga nou eens voor eigen jeugd ! Waarom kan dat bij Ajax wel en bij Feyenoord niet. Kliekvorming ?
  • 20 Dec 2018 om 09:38
    Het is hoognodig de staf te vervangen en dat alsmaar pappen en nathouden dat werkt niet meer. Gooi het roer eens een keer om. Ik ben er van overtuigd dat wanneer Feyenoord op deze manier doorgaat veel supporters gaan afhaken. Zonde van de club.
zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›