Van Bronckhorst geniet van 'dubbel' programma: ''Niet zo vaak als we zouden willen''

( 0 reacties)
Van Bronckhorst geniet van 'dubbel' programma: ''Niet zo vaak als we zouden willen''

Feyenoord speelt komende zondag alweer een wedstrijd. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst vindt het niet erg dat ze zo snel alweer een wedstrijd hebben. Komende zondag staat de wedstrijd met FC Emmen op het programma.

"We hebben het vaker gehad. Niet zo vaak als we zouden willen. Daarmee doel ik op de Europa League en de Champions League", zegt Van Bronckhorst op de wekelijkse persconferentie. "Maar ook die wedstrijden moet je winnen. Voor ons is er weer een kans om drie punten te pakken."

De oefenmeester van de Rotterdammers weet niet of alle spelers helemaal fit zijn. "De spelers die gisteren (donderdagavond red.) hebben gespeeld zijn binnen gebleven. Morgen gaan we goed kijken hoe iedereen ervoor staat. En op naar de volgende wedstrijd, namelijk tegen FC Emmen."

Van Bronckhorst weet echter wel dat Nicolai Jørgensen niet bij de selectie zit. "Nico is er zeker niet bij. Eric (Botteghin red.) heeft wel getraind, dus die zit er dichterbij dan Nicolai", zijn de bevestigende woorden van 'Gio'.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!