''Als wij wedstrijden blijven winnen, leggen we de druk bij PSV en Ajax''

( 0 reacties)
''Als wij wedstrijden blijven winnen, leggen we de druk bij PSV en Ajax''

Calvin Verdonk mocht gisteren in het duel met VVV Venlo weer een keer in de basis staan en verving Tyrell Malacia, die de laatste weken veel indruk maakte, die geschorst was. De 21-jarige linksback is blij met zijn seizoen tot nu toe.

"We zaten gelijk vol in de duels en die wonnen we ook. Dan gaat het publiek er direct weer achterstaan. Een goede overwinning, alleen die tegengoal is jammer", begint Verdonk in gesprek met RTV Rijnmond. "Het is een bevrijding als de 1-0 valt. Dan komen er meer ruimtes voor ons."

De linksback was gematigd tevreden over zijn eigen spel in de wedstrijd tegen VVV. "Ik vond dat het wel oké ging vandaag. Ik speelde m'n eigen spel en was veel betrokken bij het spel", vervolgt Verdonk. "Het gat wordt nu wel kleiner, alleen we moeten naar onszelf kijken. Als wij de wedstrijden blijven winnen, dan leggen we de druk bij PSV en Ajax."

"De linksbackpositie is bij ons altijd maar de vraag. Ik denk dat we twee verschillende types zijn. Hij is een stuk aanvallender dan mij en ik ben meer van de passes. De trainer kijkt wie hij nodig heeft. Soms moet je je aanpassen aan de tegenstander", aldus Verdonk, die het opneemt tegen FC Emmen. "Het hoort niet dat het moeilijk is om te schakelen. Het veld en alles is niet top, maar we moeten er mee dealen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!