Clasie: ''We hebben nog maar drie wedstrijden redelijk tot goed gespeeld''

( 0 reacties)
Clasie: ''We hebben nog maar drie wedstrijden redelijk tot goed gespeeld''

Hoewel Jordy Clasie een mindere seizoensstart kende, heeft hij zich goed herpakt. Langzamerhand komt hij steeds meer op zijn oude niveau en begint hij goed te draaien bij Feyenoord. Ook tegen VVV Venlo had Clasie een goede assists.

"Als het mogelijk is, om een mooie pass te geven, dan probeer ik 9 van de 10 keer die bal te geven. Met een beetje geluk wel, maar goed. Ik probeer gewoon belangrijk te zijn en mijn uiterste best weer te doen en wil mijn oude niveau weer halen", begint Clasie na afloop van de 4-1 overwinning op VVV. 

De middenvelder vindt zelf ook dat hij steeds beter begint te worden, maar wil niet op de zaken vooruit lopen. "Ik wil niet te hard van stapel lopen, maar je voelt wel of je in de wedstrijd zit of niet. De laatste twee wedstrijden ging dat goed. Hopelijk gaat het in de goede richting. Ik probeer gewoon belangrijk te zijn voor de ploeg."

"We moeten niet te opportunistisch zijn. We hebben nu van de 14 wedstrijden, nog maar drie wedstrijden redelijk tot goed gespeeld. We moeten niet te hard van stapel lopen. We moeten wedstrijd voor wedstrijd spelen", vervolgt Clasie, die het zondag opneemt tegen FC Emmen. "Het is de eerste keer dat ik daar speel, maar ik ben gewend om op kunstgras te spelen, dus dat moet goed komen", besluit Clasie in gesprek met Voetbal Inside.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!