Feyenoord boekt progressie: ''Je moet het dubbel verzilveren en dat deed Feyenoord''

( 0 reacties)
Feyenoord boekt progressie: ''Je moet het dubbel verzilveren en dat deed Feyenoord''

Feyenoord won gisteravond (donderdagavond red.) vrij gemakkelijk van VVV-Venlo. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst ging rusten met een goede 2-0 voorsprong, terwijl na rust de score werd vergroot naar 4-1. Martijn Krabbendam is positief.

"Je moet een overwinning op PSV dubbel verzilveren en dat is wat Feyenoord heeft gedaan. Op een goede manier, zeer terechte overwinning op een matig VVV, die niet veel deden en met zijn allen in de zestien gingen staan. Daar had Feyenoord niet echt een antwoord op. Dan valt de goal gelukkig door een fout in de verdediging. Dan is het voor die ploeg niet meer te doen, dan komt er ruimte voor Feyenoord en zijn ze sterk", begint Krabbendam in gesprek met Voetbal International.

Naast Feyenoord is ook Larsson de laatste weken op dreef. "Dat is voor hem positief. De laatste keer dat hem dat overkwam was bij sc Heerenveen. Larsson heeft een moeilijke periode gehad bij Feyenoord, maar wat voor hem geldt net als voor het hele elftal. Je moet het over een langere periode goed doen", vervolgt Krabbendam, die niet weet of Feyenoord echt helemaal los is.

"Het is zo moeilijk om vooruit te kijken. We zijn van Feyenoord alles gewend. Dat is ook wat Van Bronckhorst zegt, we leven van wedstrijd naar wedstrijd. Maar dit is precies wat Feyenoord wilde, het gat is verkleind en de achterstand rond de winterstop moest niet te groot zijn, dat je al volledig voor alles uitgeschakeld bent, dat hoeft niet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!