Promes: ''Er zijn wel eens gekkere dingen gebeurd, maar er zat echt niet meer in''

( 0 reacties)
Promes: ''Er zijn wel eens gekkere dingen gebeurd, maar er zat echt niet meer in''

VVV Venlo verloor donderdagavond met 4-1 van Feyenoord. VVV-aanvoerder Jerold Promes is niet tevreden over de manier hoe zijn ploeg speelde tegen Feyenoord, ondanks het grote kwaliteitsverschil.

"Ik denk dat, als je met 4-1 verliest, het nooit goed is", begint Promes in gesprek met FOX Sports. "In de eerste fase hebben we nog wel goed verdedigd, totdat kleine moment dat we het even kwijt waren, waaruit zij scoren. Maar in de eerste helft hebben gewoon veel te weinig gevoetbald."

VVV herpakte zich echter nog wel in de tweede helft, merkte ook Promes. "Voetballend werden we in de tweede helft wel beter, maar werden we gewoon weggespeeld door Feyenoord", vervolgt Promes, die zich niet kansloos achtte. "Bij de 3-1 dacht ik nog dat het misschien nog kon. Er zijn wel eens gekkere dingen gebeurd in het voetbal, maar er zat echt niet meer in."

"Vooraf was ons plan dat we goed moesten verdedigen en daarnaast zelf moesten gaan voetballen, dit is echter niet gedaan. We waren de ballen binnen 1 of 2 passes alweer kwijt en dat kan echt niet", aldus Promes, die zelf geblesseerd uitviel. "Het was vooral voorzorg. De wedstrijd van komende zondag is van groter belang dan deze wedstrijd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!