Van Bronckhorst erkent: ''We zijn nog niet terug in de race''

( 0 reacties)
Van Bronckhorst erkent: ''We zijn nog niet terug in de race''

Het zijn rumoerige weken als trainer van Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst geeft toe dat het hectische weken zijn. Vooral na de wedstrijd tegen PSV (2-1 zege) kreeg de ploeg van 'Gio' veel complimenten. Van Bronckhorst heeft vertrouwen in zijn ploeg.

"Je merkt wel dat een wedstrijd tegen PSV wat doet met de ploeg, natuurlijk dat merk je wel", begint Van Bronckhorst voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV bij FOX Sports. "Ik denk niet dat het mentaal punt is, maar je moet het elke wedstrijd laten zien. Dat moet je niet alleen tegen de topploegen laten zien, maar ook tegen andere tegenstanders, zoals vandaag. Het geeft veel vertrouwen en dat moeten we vandaag een vervolg geven."

Van Bronckhorst kan in ieder geval weer beschikken over Robin Van Persie. "Robin is altijd belangrijk voor de ploeg. Je kunt als trainer heel veel bepalen, maar de spelers bepalen uiteindelijk of ze fit genoeg zijn. Ook daarin zijn Robin, Jordy (Clasie red.) en het centrale duo van ons heel belangrijk. Robin is verder dan zondag. We zullen kijken hoelang hij kan spelen. Wij willen het net als zondag weer laten zien."

Waar veel supporters denken dat Feyenoord weer terug in de race is, wil Van Bronckhorst daar nog niet van spreken. "We zijn nog niet terug in de race, we hebben wel een belangrijke stap gezet, maar we moeten dat puntenverschil nog wel wegwerken. Er is nog een te groot gat tussen Ajax, PSV en Feyenoord", besluit de oefenmeester van de Rotterdammers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!