Toornstra geniet van wedstrijd op donderdag: ''Avondwedstrijden zijn top''

( 0 reacties)
Toornstra geniet van wedstrijd op donderdag: ''Avondwedstrijden zijn top''

Vanavond staat het treffen tussen Feyenoord en VVV Venlo op het programma, nadat eerder dit seizoen het werd gestaakt toen de lichtmasten uitvielen. Jens Toornstra heeft goede hoop in aanloop naar dit duel.

"Het kan een groot verschil zijn", doelt Toornstra op het puntenverschil, als Feyenoord wint. "Dan staan we op zeven punten van de koploper. Het hadden er zelfs dertien kunnen zijn, als we afgelopen zondag niet hadden gewonnen van PSV."

Vanavond de wedstrijd tegen VVV. "Vooral in het begin hebben ze heel veel punten gepakt. Ze hebben de laatste wat minder geluk gehad, maar is een hele stugge ploeg. Ze spelen heel compact en loeren op de counter. Fysiek is het een sterke ploeg."

"Ik zelf vind avondwedstrijden het lekkerst. Dit jaar hebben we alleen maar op zondag gespeeld, maar een avondwedstrijd vind ik wel top", vervolgt Toornstra. "We kunnen na een overwinning op VVV weer vooruit kijken. Dat was de laatste tijd wel anders. We keken tegen een fikse achterstand aan. We moeten dan donderdag (vanavond red.) wel winnen", besluit Toornstra in gesprek met Feyenoord TV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!