Vilhena: ''Wachten op mijn kans en dan moet ik het gewoon laten zien''

( 0 reacties)
Vilhena: ''Wachten op mijn kans en dan moet ik het gewoon laten zien''

Feyenoorder Tonny Vilhena viel gisteren in de 89ste minuut in tegen Frankrijk. De middenvelder zeurt niet, maar is blij met zijn gemaakte minuten en natuurlijk de gewonnen wedstrijd tegen de wereldkampioen.

''Het is altijd mooi om voor je land uit te komen en ik denk dat we nu in een goede fase zitten. Natuurlijk ben ik blij dat ik minuten krijg, dan wil ik ook laten zien wat ik in huis heb'', vertelt Vilhena bij RTV Rijnmond.

"Ja, zij zijn wereldkampioen,maar we moeten naar onszelf kijken en dat doen we ook. We moeten van onze eigen kracht uitgaan'', vervolgt Vilhena die zag dat Frankrijk er niet aan te pas kwam. "Ik denk dat dat ook de verdienste van ons is. Ik denk dat we onszelf goed hadden opgesteld. We controleerden de wedstrijd eigenlijk en hebben niet veel fouten gemaakt, dus dat was goed."

Vilhena ziet een duidelijk verschil tussen het Nederlands elftal van nu en dat van twee jaar geleden. "Iedereen is vrolijk, iedereen is blij, we zijn echt een team. Ik denk dat we met z'n allen heel hecht aan het worden zijn en dat is belangrijk. Ik moet gewoon wachten op mijn kans en als ik die kans krijg moet ik het gewoon laten zien. Maandag is weer een wedstrijd voor ons (tegen Duitsland - red.) en dan moeten we laten zien dat we in staat zijn om ook daar de punten te pakken'', aldus de middenvelder van Feyenoord.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!