Jørgensen scoort en is erg belangrijk voor Denemarken in Nations League

( 0 reacties)
Jørgensen scoort en is erg belangrijk voor Denemarken in Nations League

Gisterenavond speelde Denemarken tegen Wales een belangrijk duel in de Nations League. Feyenoorder Nicolai Jørgensen begon in de basis en was erg belangrijk voor zijn land.

Bij een overwinning op Wales stelde de Denen de winst, en zo dus ook promotie, in groep vier van Poule B veilig. Met zeven punten uit drie wedstrijden kunnen de Denen niet meer ingehaald worden waardoor zij nog in de race zijn om een rechtstreeks EK-ticket en zullen promoveren naar Poule A.

Jørgensen was erg belangrijk voor Denemarken. Nog in de eerste helft zette de spits van Feyenoord zijn land op een 0-1 voorsprong. Jørgensen kreeg daarna nog enkele kleinere kansen, maar wist deze niet te benutten. In de 70ste minuut werd hij gewisseld waarna hij vanaf de bank zag dat Denemarken kort voor tijd op 0-2 kwam door een doelpunt van Martin Braithwaite. Direct vanaf de aftrap deed Wales wat terug en was het Gareth Bale die een 1-2 eindstand op het scorebord zette.

Opstelling Denemarken: Schmeichel, Larsen, Jørgensen, Andreas Christensen, Dalsgaard, Delaney, Schöne (79' Lerager), Poulsen, Eriksen, Braithwaite, Jørgensen (70' Dolberg)

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!