Homepage » Hoofdnieuws » Sol geeft Feyenoord weinig kans: ''Maar zeg nooit nooit in de voetballerij''

Sol geeft Feyenoord weinig kans: ''Maar zeg nooit nooit in de voetballerij''

( 0 reacties)
Sol geeft Feyenoord weinig kans: ''Maar zeg nooit nooit in de voetballerij''

Fran Sol stond in de zomer in nadrukkelijke belangstelling van meerdere clubs, maar bleef trouw aan Willem II. De Spaanse topschutter lijkt in 2019 alsnog op weg te zijn naar de uitgang. Vooral Feyenoord wordt nadrukkelijk gelinkt aan de spits.

Volgens Sol is een tussentijdse transfer niet gewenst, doordat zijn vrouw uitgerekend is in december. "Dan zou een verhuizing zeker niet ideaal zijn. Maar zeg nooit nooit in de voetballerij. Toch schat ik de kans op een tussentijdse transfer in de winter heel laag in", zegt Sol over zijn toekomst in gesprek met het Brabants Dagblad. "Ook omdat het zo lekker gaat met Willem II. We maken elkaar echt beter nu. En hebben de kwaliteiten in huis om ver te komen in de beker en de play-offs om Europees voetbal te halen."

De Spanjaard scoorde vorige week nog tegen Feyenoord. Daarmee lijkt een transfer naar Rotterdam-Zuid zeer zeker voor handen. "Dat kan ik later toch maar mooi aan mijn kleinkinderen vertellen. Ik was er nog niet heel erg mee bezig, totdat ik las dat ik nog niet tegen Feyenoord had gescoord, maar wel tegen Ajax en PSV", aldus Sol, die dit seizoen al goed was voor 7 doelpunten in acht wedstrijden voor Willem II.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›