Toornstra over toekomstig vertrek: ''Dat wil ik niet zomaar weggooien''

( 0 reacties)
Toornstra over toekomstig vertrek: ''Dat wil ik niet zomaar weggooien''

Jens Toornstra is dit seizoen gestart aan zijn vijfde seizoen in dienst van Feyenoord. De middenvelder heeft het naar zijn zin in Rotterdam en geeft toe dat hij niet per se moet vertrekken bij de Rotterdammers. Hij ziet ook genoeg uitdagingen.

De middenvelder geeft aan dat hij genoeg uitdagingen ziet. "Op een gegeven moment een prijs wint, dan wil je steeds meer. We hebben er nu al vijf gewonnen, maar zijn alweer op zoek naar de zesde. Dat maakt het leuk. Bij Feyenoord heb je natuurlijk een grotere kans en om voor dit publiek te spelen. Het is altijd vol in dit stadion en dat speelt ook erg mee", begint Toornstra in gesprek met FOX Sports.

"Nee, vroeger had ik wel meer dat ik graag nog een keer in het buitenland wilde spelen. Je hoort echter ook verhalen van spelers om je heen en spelers komen weer terug. Het lijkt me altijd heel mooi om in het buitenland te spelen, maar dan moet je wel minuten maken. Als je dan niet speelt ben je heel erg op jezelf aangewezen. In Nederland is dat toch anders. Ik ben gewoon blij met wat ik hier heb. Dat wil ik niet zomaar weggooien."

Toornstra geeft toe dat hij een graag onder de mensen is en dat hij veel plezier heeft bij Feyenoord. Het meeste plezier haalt hij uit zijn teamgenoten. "Mijn teamgenoten ten eerste. De club, het feit dat ik kan wonen waar ik ben opgegroeid in combinatie met een korte reisafstand naar Rotterdam is dat gewoon perfect. Dat zijn voor mij factoren die doorslaggevend zijn", aldus de aanvallende middenvelder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!