Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

Van Persie is duidelijk over Klassieker: ''Daar ga ik niet vanuit''

( 1 reacties)
Van Persie is duidelijk over Klassieker: ''Daar ga ik niet vanuit''

Robin van Persie is het niet eens met de beslissing van de aanklager betaald voetbal om hem na zijn rode kaart tegen Vitesse voor twee wedstrijden (plus één voorwaardelijk) te schorsen en hij gaat dan ook in beroep. Veel mag hij er echter niet over kwijt.

"Ik heb begrepen dat ik het hier nu heel even bij moet laten. Ik ga donderdag mijn verhaal weer doen in Zeist", vertelt Van Persie tegen RTV Rijnmond. Dit advies komt vermoedelijk van huisjurist Joris van Benthem, die Van Persie donderdag gaat verdedigen.

De ervaren spits heeft echter zijn woordje al paraat voor donderdag. "Dan zal ik tot in de detail uitleggen wat ik ervan vind. Dan gaan we zien hoe het verder gaat, maar ik ben duidelijk niet akkoord met het voorstel."

Als hij de straf van de aanklager had geaccepteerd, dan was hij er in De Klassieker tegen Ajax sowieso bij geweest. Er is nu echter een kans dat de straf verhoogd wordt en Van Persie de wedstrijd met de aartsrivaal wél moet missen. "Daar ga ik niet vanuit, omdat ik ervan overtuigd ben dat deze schorsing veel te groot is", besluit de vedette.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Oct 2018 om 18:24
    Waarom loopt hij eigenlijk een risico op een nog hogere straf? Je wordt dan bij voorbaat gestraft als je het ongelijk van een scheidsrechter wil duidelijk maken. Beetje raar vind ik.
zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›