Toornstra: ''Natuurlijk wordt het een anders, maar ze hebben nog steeds kwaliteit''

( 0 reacties)
Toornstra: ''Natuurlijk wordt het een anders, maar ze hebben nog steeds kwaliteit''

Feyenoord gaat zondag op bezoek bij AZ Alkmaar. Feyenoord won de afgelopen twee jaar gemakkelijk in Alkmaar, maar Jens Toornstra verwacht dat het dit jaar geen makkelijke wedstrijd wordt voor de Rotterdammers.

"Het zou mooi zijn als dat nogmaals gebeurd", lacht de middenvelder. Feyenoord speelt de laatste jaren liever tegen betere teams dan tegen laagvliegers, erkent Toornstra. "Tegen mindere clubs is het altijd moeilijk. Zij graven zich in en dan is het moeilijk om daar doorheen te komen. Tegen AZ zal dat anders zijn, aan ons om dat waar te maken."

Bij de ploeg van John van den Brom vertrokken twee sterkhouders deze zomer, Wout Weghorst en Alireza Jahanbakhsh. Toch is Toornstra wel onder de indruk van AZ. "Ook dit jaar heb ik een paar wedstrijden gezien, waarin ze goed speelden en makkelijk scoorden. Natuurlijk wordt het een andere wedstrijd, maar ze hebben nog steeds kwaliteit", zegt Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond.

"Hoe breder de selectie, hoe meer concurrentie en hoe beter de selectie zal worden", zegt hij over de terugkeer van Nicolai Jørgensen. "Ik weet niet wat ik moet verwachten. Het zou mooi zijn als 'Gio' weer terugkeert op de selectie van de bekerfinale, want dat betekent dat ik speel. Maar we hebben een andere selectie, dus ik weet het niet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›