''Ik ben benieuwd hoe Toornstra zal reageren als dat weer het geval is''

( 0 reacties)
''Ik ben benieuwd hoe Toornstra zal reageren als dat weer het geval is''

Nicolai Jørgensen trainde de afgelopen weken weer mee met de ploeg en kwam in actie in een oefenwedstrijd van de Rotterdamse club. De naderende terugkeer van de Deen is goed nieuws voor Feyenoord, is de mening van Martijn Krabbendam.

"Feyenoord is nu erg afhankelijk van Robin van Persie en Steven Berghuis als het gaat om het creëren van kansen en het maken van goals", stelt Krabbendam. "Jørgensen heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een jongen die doelpunten kan maken. Zeker het eerste jaar, al werd het daarna wat minder."

"Hij heeft de reputatie en heeft bewezen dat hij het kan, dan word je sterker voorin. Dat is wat je als trainer en club wilt. Feyenoord moet aanhaken bij Ajax en PSV, daar heb je een speler voor nodig die doelpunten kan maken. Dan kan je makkelijker wedstrijden winnen", zegt de journalist in Voetbal International.

Volgens Krabbendam bestaat de kans dat Jens Toornstra uit de basisopstelling verdwijnt als Jorgensen terugkeert. "Het is een jongen die altijd zijn werk doet en redelijk tot goed speelt. Als puntje bij paaltje komt is hij vaak het kind van de rekening en is hij iemand die het zonder morren accepteert. Zo gaat dat in elftallen. De trainer kiest dan voor jongens die er niet moeilijk over doen. Dat is vaak zo. Ik ben benieuwd hoe Toornstra zal reageren als dat weer het geval is", aldus de Feyenoord-watcher.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›