Homepage » Hoofdnieuws » Reserve-aanvoerder: ''Laat duidelijk zijn dat iedereen Feyenoord-onwaardig was''

Reserve-aanvoerder: ''Laat duidelijk zijn dat iedereen Feyenoord-onwaardig was''

( 0 reacties)
Reserve-aanvoerder: ''Laat duidelijk zijn dat iedereen Feyenoord-onwaardig was''

Jordy Clasie beleefde in zijn eerste officiële wedstrijd na zijn terugkeer voor Feyenoord een hoogtepunt door zijn eerste prijs met de club te pakken. Zijn tweede wedstrijd was echter direct een enorm dieptepunt voor de Feyenoorder. Uit bij het Slowaakse AS Trencin leed het een 4-0 nederlaag.

"Het is heel moeilijk om zo snel een reactie te geven, zo kort na de wedstrijd", zegt de zichtbaar aangeslagen reserve-aanvoerder in gesprek met FOX Sports. "Laat duidelijk zijn dat iedereen die vandaag op het veld stond Feyenoord-onwaardig was. Als je met 4-0 verliest dan is het zeker een wanprestatie en dit kan je niet anders noemen."

Wat de reden van deze ruime nederlaag is, vindt Clasie lastig te verklaren. "We gaan hier met de groep over zitten. Dit soort dingen kunnen niet. Je speelt Europees, zo moet je dat ook beleven. Als je ziet hoe we vandaag dan ook beginnen. Als je dan na zes minuten al de eerste goal tegen krijgt. Dan loop je de hele wedstrijd achter de feiten aan en zo ging dat ook de hele wedstrijd. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›