Homepage » Hoofdnieuws » Feyenoord-watcher deelt sneer uit: ''Je staat voor lul in heel Europa''

Feyenoord-watcher deelt sneer uit: ''Je staat voor lul in heel Europa''

( 0 reacties)
Feyenoord-watcher deelt sneer uit: ''Je staat voor lul in heel Europa''

Martijn Krabbendam was, net zoals ieder ander, niet te spreken over het spel van Feyenoord na de nederlaag tegen het Slowaakse AS Trencín. De Feyenoord-watcher spreekt een schande voor de club en het hele Nederlands voetbal. Daarnaast moet er volgens hem kritisch naar de breedte van de selectie worden gekeken.

"Feyenoord levert een totale wanprestatie. Je staat voor lul in heel Europa. De club zegt iedere keer dat ze een brede selectie hebben en de ontbrekende spelers kunnen opvangen. Maar dat deden ze nu niet. Er zijn gewoon geen excuses meer", deelt Krabbendam een sneer uit naar de directie van de Rotterdammers.

Ook al is het seizoen nog maar net begonnen en heeft Feyenoord de Johan Cruijf schaal nog pas geleden gewonnen, toch moet er eens kritisch naar de club gekeken worden. "Het is nu wel een goed moment om even goed te kijken waar Feyenoord staat, ondanks dat Van Bronckhorst zijn vijfde prijs in drie jaar heeft gepakt. Als El Ahmadi of Vilhena er niet zijn ontbreekt blijkbaar elke vorm van agressiviteit in de ploeg van Feyenoord, dat is schandalig natuurlijk", is de Feyenoord-watcher duidelijk in gesprek met Voetbal International.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›