Homepage » Hoofdnieuws » Van Bronckhorst: ''Dit mag niet, ik heb er echt geen woorden voor''

Van Bronckhorst: ''Dit mag niet, ik heb er echt geen woorden voor''

( 0 reacties)
Van Bronckhorst: ''Dit mag niet, ik heb er echt geen woorden voor''

Giovanni van Bronckhorst wist vandaag niet wat de oefenmeester overkwam toen zijn Feyenoord aantrad tegen AS Trencin. De Slowaken stonden voor rust al met 3-0 voor en wisten met 4-0 te winnen van de Rotterdammers. Van Bronckhorst was na afloop voornamelijk niet te spreken over de instelling.

"Ik denk dat we ver onder de maat speelden vandaag, we hebben niet gebracht wat je kan brengen. We verliezen hier dik en dik terecht. En de uitslag is niet eens geflatteerd. Ik schaam me voor dit resultaat en de manier waarop je op het veld staat. Vooraf hadden we het er nog over dat jezelf de grootste tegenstander bent", aldus de oefenmeester tegenover RTL 7.

De hoofdtrainer van de Rotterdammers was met name teleurgesteld over de manier waarop Feyenoord de wedstrijd inging nu ze weer eens kans maakten op de Europa League "Dit mag niet, ik heb er echt geen woorden voor. Uiteindelijk moet je dit verlies nemen, maar als je twee wedstrijden hebt om door te gaan en je speelt zo’n belachelijke eerste helft. Dan doe je jezelf tekort. We hadden niemand die voelde wat de wedstrijd op bepaalde momenten nodig heeft."

Ondanks de nederlaag heeft Giovanni van Bronckhorst nog wel een klein beetje hoop dat het volgende week nog goed komt. ‘Het wordt heel moeilijk, maar we moeten anders op het veld staan dan vandaag, dan heb je altijd nog een kans, met ons altijd fanatieke publiek achter ons", sluit de Rotterdamse oefenmeester mee af.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›