Homepage » Hoofdnieuws » Sleegers over prachtig gevoel: ''Dit is zeker de dag van mijn leven''

Sleegers over prachtig gevoel: ''Dit is zeker de dag van mijn leven''

( 0 reacties)
Sleegers over prachtig gevoel: ''Dit is zeker de dag van mijn leven''

Joey Sleegers wist met 4-0 zijn jeugdliefde Feyenoord te verslaan. De Nederlandse buitenspeler speelt sinds de winter voor AS Trencín en kan zich dus kwalificeren voor de Europa League in plaats van Feyenoord. Dat de Slowaken zo makkelijk wisten te winnen, had hij niet verwacht.

"Dat het zo makkelijk ging, hadden we niet verwacht. Voorafgaand zei ik al wel dat we wisten wat we konden en dat we zeker kunnen winnen van Feyenoord. Dat is dus ook gebleken vandaag. Het is natuurlijk geweldig, dat je dan z'n overwinning kunt boeken", aldus Sleegers voor de camera's van RTL 7.

Voor Sleegers de dag van zijn voetballeven. "Ja dit is zeker mijn dag van mijn leven, of tenminste van mijn voetballeven. Dat ik dan ook nog een assist mag geven, is natuurlijk geweldig", vervolgt de jonge buitenspeler. "Dit mogen we volgende week in De Kuip echt niet weggeven, maar het kan gek lopen als Feyenoord volgende week één keer weet te scoren en het publiek erachter gaat staan."

"In de kleedkamer is nu wel een feestje gaande, het is geweldig. Trencin heeft ongeveer even veel inwoners als de capaciteit van De Kuip, dat we dan van z'n grote club winnen is echt een prachtig gevoel", besluit Sleegers met een lach op zijn gezicht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›