Homepage » Hoofdnieuws » Europese uitschakeling Feyenoord nabij na ruime nederlaag bij Trencín

Europese uitschakeling Feyenoord nabij na ruime nederlaag bij Trencín

( 0 reacties)
Europese uitschakeling Feyenoord nabij na ruime nederlaag bij Trencín

Feyenoord heeft zich in de heenwedstrijd van de wedstrijd tegen AS Trencín van haar slechtste kant laten zien. De Rotterdammers verloren met ruime cijfers van de nummer vijf van de Slowaakse competitie. Het wordt een lastige kluif voor de return in de eigen Kuip. 

Feyenoord kwam al na 6 minuten op achterstand in de wedstrijd tegen de Slowaken. De treffer werd gemaakt dankzij spits Antonio Mance. Na meerdere kansen voor Trencín in de eerste helft werd de score in de 37e minuut verdubbeld, na een miscommunicatie tussen Van Beek en debutant in de Europa League Justin Bijlow, tikte wederom Mance de bal in de goal. En daar eindigde de eerste helft niet mee. In de slotfase maakte Azango de nederlaag nog erger en werd het 3-0.

Na rust hielden de Slowaken wel iets meer in, maar alsnog konden de Rotterdammers niet veel creëren. De nummer vijf van de Slowaakse competitie gaf Feyenoord geen kans en in de 63e minuut maakte Mance zijn hattrick compleet en zette de 4-0 op het scorebord. Feyenoord probeerde nog wel een eregoal te maken, maar dit mocht niet baten. 

Volgende week donderdag speelt Feyenoord de return tegen het Slowaakse Trencín en zou in De Kuip met de sterkste elftal alle zeilen moeten bijzetten, om toch nog een plek in de groepsfase van de Europa League te bemachtigen. 

Feyenoord opstelling: Bijlow; Nieuwkoop (90. Geertruida), Van Beek, Van der Heijden, Verdonk; Clasie, Amrabat, Toornstra; Berghuis, Vente en Larsson (61. Boëtius)

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›