Homepage » Hoofdnieuws » 'Bronzen begroting' Feyenoord: ''Ajax loopt steeds verder weg''

'Bronzen begroting' Feyenoord: ''Ajax loopt steeds verder weg''

( 0 reacties)
'Bronzen begroting' Feyenoord: ''Ajax loopt steeds verder weg''

Feyenoord werkt dit seizoen met een begroting van 67 miljoen euro, maar Tom Knipping beseft dat Ajax (90 miljoen euro) en PSV (73 miljoen euro) meer te besteden hebben. De verslaggever beseft dat de stadionplannen voor de nodige 'vertraging' hebben gezorgd.  

"Volgens de eerste schetsen in de jaren nul had het nieuwe stadion er nu gestaan", legt hij uit. "Maar een modern onderkomen waarmee de club commercieel sprongen kan maken, is nog steeds niet in zicht en dus noteert de in potentie grootste club wederom de bronzen begroting", constateert Knipping.

"De bekerwinnaar moet met lede ogen toekijken hoe Ajax met magnifieke sponsorcontracten steeds verder wegloopt en bovendien is de kans levensgroot dat PSV tientallen miljoenen gaat ophalen in de opgewaardeerde Champions League", vervolgt hij. "Aangezien Feyenoord ook niet in zee wil met een eigenaar – sterker nog, de club is bezig om de Vrienden van Feyenoord uit te kopen – zal het gat voorlopig niet worden gedicht", beseft Knipping. 

"Niettemin gaan de Super Cup-winnaars ook dit jaar weer pogen de meeste-munten-meeste-punten-wet te trotseren met een gooi naar de titel", vertelt hij op de website van Voetbal International. "Met het realiseren van een nieuwe trainingsaccommodatie, het upgraden van de opleiding en het binnenhalen van routine denkt de directie een mix te hebben om de ambitie van minimaal eens per vijf jaar kampioen waar te kunnen maken", besluit Knipping. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›