Homepage » Hoofdnieuws » Marokkaans international: ''Volg de Eredivisie en kijk live-wedstrijden van Feyenoord''

Marokkaans international: ''Volg de Eredivisie en kijk live-wedstrijden van Feyenoord''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Marokkaans international: ''Volg de Eredivisie en kijk live-wedstrijden van Feyenoord''

Marokko begint komende vrijdag aan het WK in Rusland. De Leeuwen van de Atlas zijn na jarenlange afwezigheid weer op een mondiale eindronde te bewonderen. Nordin Amrabat kijkt uit naar het duel met Iran.

Bij Iran lijkt AZ-speler Alireza Jahanbakhsh een van de gevaren. "Ik volg de Eredivisie, kijk naast de live-wedstrijden van Feyenoord meestal de samenvattingen, dus ik heb Alireza veel zien langskomen", zegt Amrabat in gesprek met De Telegraaf.

"Hij is een goede speler en het afgelopen seizoen, denk ik, een beetje omgeturnd van klassieke buitenspeler tot iemand met een vrije rol", vervolgt de broer van Feyenoord Sofyan Amrabat. "Hij duikt op achter de spits, gaat diep, komt naar binnen en is waarschijnlijk een van de betere spelers van Iran."

Amrabat vindt het duel met Iran niet cruciaal. "Wij zijn geen opgevers, gaan alles geven en vertrouwen op goede resultaten. Natuurlijk is het duel met Iran een heel belangrijke wedstrijd. Win je die, dan doe je volop mee. Mochten we verliezen, dan komt er nog meer druk op Portugal - Marokko en Spanje - Marokko. Dat betekent echter niet dat we onze koffers al pakken. Ook tegen dat soort landen hebben we altijd een kans", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›