Homepage » Hoofdnieuws » ''Dit is precies de mix van functies die ze bij Feyenoord willen''

''Dit is precies de mix van functies die ze bij Feyenoord willen''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
''Dit is precies de mix van functies die ze bij Feyenoord willen''

Provast heeft haar pijlen gericht op Feyenoord City. De ontwikkelaar van onder meer de Markthal in Rotterdam is in de race voor het megaproject. Directeur Hans de Jong benadrukt wel dat het nieuwe stadion van Feyenoord buiten de gebiedsontwikkeling valt.

"Juist omdat in Feyenoord City zoveel disciplines samenkomen, zijn wij in de markt", zegt De Jong in het Algemeen Dagblad. "Wij ontwikkelen hotels, bioscopen, kantoren, woningen, leisure en winkels. Dit is precies de mix van functies die ze bij Feyenoord willen. En we zijn goed in projecten die een lange looptijd hebben. Kijk maar naar de Markthal."

De bouw van het nieuwe stadion van Feyenoord moet in 2020 beginnen en in 2023 moet de voetbaltempel klaar zijn. Provast bemoeit zich daar niet mee. "De projectorganisatie van Feyenoord richt zich op het bouwen van het stadion. De uitverkoren ontwikkelaar doet de rest en moet ervoor zorgen dat dit alles rendabel wordt. Op basis van het masterplan dat door architectenbureau OMA is ontworpen."

Ook voor het bouwen van het stadion zélf is volop interesse. Vorige week maakte staalbedrijf Heerema bekend deze klus op Zuid met collega's Hollandia en HSM te willen klaren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›