Homepage » Hoofdnieuws » Van Persie tevreden over spel Feyenoord: ''Dat is al hartstikke goed''

Van Persie tevreden over spel Feyenoord: ''Dat is al hartstikke goed''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Van Persie tevreden over spel Feyenoord: ''Dat is al hartstikke goed''

Robin van Persie had zondagmiddag een groot aandeel in de zege van Feyenoorder op FC Utrecht. De 34-jarige spits nam kort voor rust de belangrijke 2-1 voor zijn rekening.

"Het was een prachtige bal van Sven van Beek, hij legde hem precies mooi in de loop", beschrijft Van Persie zijn fraaie doelpunt. "Het enige dat ik moest doen, was de bal goed meenemen, pasjes tellen en schieten. Dat ging goed, volgens mij. Als je dan niet goed uitkomt met de stappen, mis je hem negen van de tien keer. Daar moet je een beetje geluk in hebben."

Van Persie is tevreden over het spel van de Rotterdammers en vond dat hij goed bediend werd. "Ik kreeg vandaag drie of vier passes door het midden, die waren fantastisch in de loop. Ik kon direct opendraaien. Het liefst krijg ik natuurlijk zes of zeven keer zo'n bal, maar drie of vier is ook al hartstikke goed."

Op de vraag of Van Persie ook in de bekerfinale kan rekenen op een basisplaats kan de spits geen antwoord geven. "Ik heb geen idee of ik start tegen AZ. Woensdag hebben we nog een wedstrijd (Willem II, red.) en de komende dagen zullen we zien of ik speel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›