Homepage » Hoofdnieuws » ''Jullie vinden het not done, maar voor mij is het gewoon een broodje''

''Jullie vinden het not done, maar voor mij is het gewoon een broodje''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
''Jullie vinden het not done, maar voor mij is het gewoon een broodje''

Michiel Kramer tekende maandagavond een contract tot het einde van het seizoen bij Sparta. De voormalig Feyenoord-aanvaller veroorzaakte vlak voor de winterstop veel ophef toen hij een broodje kroket at in de rust van de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. 

"Ik kijk liever niet terug op die periode", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Er is genoeg over gezegd en geschreven", aldus Kramer, die benadrukt dat het geen bewuste actie was. "Dat zegt iedereen, maar dat is het niet. Als ik iets bewust had gedaan, dan had ik wel iets anders gedaan dan een broodje eten. Jullie vinden het not done, maar voor mij is het gewoon een broodje", aldus Kramer.

"Niets meer en niets minder. Of ik het nu binnen opeet, of het laatste stukje buiten eet, dat is voor mij niet zo relevant", vervolgt de centrumspits, die met gemengde gevoelens terugkijkt op zijn periode bij de club uit Rotterdam. "Eigenlijk wil ik niet teveel terugkijken op mijn periode Feyenoord. Ik heb twee keer op de Coolsingel gestaan en dat kunnen niet veel spelers navertellen", besluit Kramer. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!