Homepage » Hoofdnieuws » ADO en Kramer komen er niet uit: ''Daar geven we geen geld aan uit''

ADO en Kramer komen er niet uit: ''Daar geven we geen geld aan uit''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
ADO en Kramer komen er niet uit: ''Daar geven we geen geld aan uit''

ADO Den Haag blijft hoop houden op de komst van Michiel Kramer. De spits is overbodig bij Feyenoord en mag vertrekken, maar zou naar verluidt de voorkeur geven aan een transfer naar het buitenland. 

Jeffrey van As, manager voetbalzaken van ADO Den Haag, ziet in Kramer een goede aanvulling op de huidige selectie. Er is echter wel een obstakel. "Wij willen hem voor anderhalf jaar vastleggen en Michiel wil een half jaar", zegt de beleidsbepaler. "Dat is zijn goed recht, maar wij doen dat niet. Daar geven we geen geld aan uit."

"Ik heb al eerder gezegd dat hij een speler is die bij deze groep zou passen’’, gaat Van As verder."Iedereen kent hem bij de club. Als hij van gedachten verandert, is hij welkom. Maar hij weet ook dat we zeer tevreden zijn over Bjørn Johnsen. Niemand heeft bij ons de garantie dat hij speelt.’’

Kramer werd in 2015 door Feyenoord overgenomen na een sterke periode bij ADO. Zijn eerste seizoen was hij basisspeler in De Kuip, maar na de komst van Nicolai Jørgensen kreeg de aanvaller het steeds moeilijker. Inmiddels is hij ook voorbijgestreefd door Dylan Vente. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!