Homepage » Hoofdnieuws » Feyenoord maakt kans op Gouden TOTO KNVB Beker: ''De KNVB is erg blij''

Feyenoord maakt kans op Gouden TOTO KNVB Beker: ''De KNVB is erg blij''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Feyenoord maakt kans op Gouden TOTO KNVB Beker: ''De KNVB is erg blij''

De KNVB heeft vandaag, precies 100 dagen voor de bekerfinale, onthuld dat de winnaar van het bekertoernooi dit seizoen een Gouden KNVB Beker krijgt. De speciale editie van de 'dennenappel' wordt uitgereikt vanwege de honderdste bekerfinale.

Daarnaast gaat de KNVB Beker vanaf vandaag door het leven als de TOTO KNVB Beker. De sponsor heeft het contract namelijk verlengd tot medio 2022 en tevens haar naam aan het bekertoernooi gekoppeld. Feyenoord is een van de acht ploegen die kans maken op de eerste TOTO Gouden KNVB Beker.

"De KNVB is erg blij met de contractverlenging met Nederlandse Loterij tot en met 2022", reageert Jean-Paul-Decossaux, commercieel directeur van de KNVB. "Het co-naamgevend sponsorschap voor de TOTO KNVB Beker is een mooie verruiming van de eerdere contracten met de Staatsloterij en TOTO. Bij deze contractverlenging hebben we ons als doel gesteld om het voetbal in Nederland nog meer van de samenwerking tussen de KNVB en vooral TOTO te laten profiteren."

Ook Arno de Jong, directeur marketing van de Nederlandse Loterij, is content. "TOTO is al sinds 2009 trotse hoofdsponsor van de KNVB en is nu ook naamsponsor van de TOTO KNVB Beker. TOTO en voetbal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen omdat TOTO in 1957 een initiatief was van de KNVB, maar vooral omdat TOTO net zoals heel veel Nederlanders groot fan is van het Nederlandse voetbal. Bovendien past de spanning die het TOTO KNVB Bekertoernooi met zich meebrengt goed bij TOTO."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!