Homepage » Hoofdnieuws » Feyenoord niet klaar op transfermarkt: zoektocht naar versterkingen duurt voort

Feyenoord niet klaar op transfermarkt: zoektocht naar versterkingen duurt voort

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Feyenoord niet klaar op transfermarkt: zoektocht naar versterkingen duurt voort

Feyenoord kijkt nog altijd naar versterkingen op de transfermarkt. Dat heeft trainer Giovanni van Bronckhorst gezegd in gesprek met RTV Rijnmond. Ook liet de oefenmeester weten dat hij nog geen beslissing heeft genomen over wie eerste doelman wordt in de tweede seizoenshelft. 

"Het is afwachten de komende weken, maar het klopt dat we kijken waar we ons kunnen versterken en welke jongens eventueel weggaan. Michiel (Kramer, red.) is er daar één van", zegt Van Bronckhorst in gesprek met het bovenstaande medium.

Feyenoord wordt al een tijdje in verband gebracht met de komst van Robin van Persie, die lijkt te gaan vertrekken bij het Turkse Fenerbahçe SK. Hij moet de vervanger worden van Michiel Kramer, die op zijn beurt weer mag vertrekken uit Rotterdam. Volgens Van Bronckhorst 'wordt er ook nog steeds gekeken naar oplossingen voor spelers die weinig spelen'. 

De keuzeheer gaf ook een update op de situatie van Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps. Volgens Gio is het drietal 'zo goed als fit', maar hebben ze nog wel tijd nodig om 'volledig wedstrijdfit te worden'. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!