Zirkzee sprak met Feyenoord: ''Niet heel dichtbij gekomen''

0
Zirkzee sprak met Feyenoord: ''Niet heel dichtbij gekomen''

Joshua Zirkzee speelt tegenwoordig bij RSC Anderlecht. De oud-jeugdspeler van Feyenoord kreeg in Rotterdam geen contract aangeboden en vertrok uiteindelijk naar Bayern München.

"Of het vertrek bij Feyenoord pijn deed? Dat niet, maar het was wel jammer. Ik had graag bij Feyenoord willen blijven. Toch heb ik die echt teleurstelling niet gevoeld, doordat er al snel iets anders kwam. Een andere optie, of beter gezegd: een droom", begint Zirkzee bij Voetbal International.

Bayern München had Zirkzee al twee keer bekeken. "Tegen Ajax en Sparta. Ik scoorde wel, maar speelde heel matig. En dus was er twijfel bij de scouts. Maar ik wilde heel graag. Toen heb ik mijn vader gebeld en ik gevraagd of het geen optie was om op stage te komen. Dan kon ik me in Duitsland laten zien. En dat lukte."

Afgelopen zomer werd Zirkzee nog in verband gebracht met Feyenoord. "Er is ooit wel contact geweest. Meer kan ik niet zeggen. Na al die geruchten komt er vanzelf contact. Maar uiteindelijk is het niet heel dichtbij gekomen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›