Wijnaldum legt keuze voor PSG uit: ''Wilde graag bij Barça tekenen''

0
Wijnaldum legt keuze voor PSG uit: ''Wilde graag bij Barça tekenen''

Georginio Wijnaldum leek afgelopen transferperiode hard op weg naar FC Barcelona. Op het laatste moment koos de middenvelder echter voor Paris Saint-Germain, de club die hem overtuigde van hun plannen.

"Al ben ik hier niet alleen gekomen om de Champions League te winnen", vertelt Wijnaldum in gesprek met L’Équipe. "Ik ben hier gekomen om alles te winnen wat er te winnen valt. Uiteraard is de Champions League winnen ons grootste doel, omdat de club die prijs nog nooit gewonnen heeft. Maar we moeten de andere competities niet negeren."

"Ik wilde graag bij Barça tekenen", legt Wijnaldum uit. "Het duurde echter lang voordat de onderhandelingen op gang kwamen. In de tussentijd kwam PSG naar voren en lieten ze blijken dat ze me erg graag wilden hebben."

Wijnadum sprak in het geheim met trainer Mauricio Pochettino en Leonardo Araujo, technisch directeur van PSG. "Zij verzekerden mij ervan dat ze één van de beste teams ter wereld wilden bouwen. Ik kreeg tijd om na te denken over het voorstel, maar ging direct akkoord. Ik wist dat dit een goede stap voor me zou zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›